Sorin Cîmpeanu, dat afară. Ponta: Felicitări pentru Ciolacu

Sorin Cîmpeanu, rectorul Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România a fost exclus de către ALDE din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților.

Vestea bună este că PSD și-a dat seama că așa ceva nu trebuie să se întâmple și a decis să îl mențină pe Sorin Cîmpeanu în Comisia de Învățământ pe locul unui social-democrat care s-a retras în favoarea fostului ministru.

Victor Ponta a comentat acest subiect și l-a felicitat pe deputatul PSD Marcel Ciolacu pentru că a făcut dreptate în acest caz.

"In tara noastra interesul de partid ajunge sa fie sinonim cu PROSTIA!!

Sorin Cimpeanu a fost un foarte bun Ministru al Edicatiei, este rector si Presedintele Uniunii Rectorilor din Romania - plus romanul cu cea mai mare functie la nivel international - Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone!

Sa il dai afara pe Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie pe motiv ca s-a certat cu Partidul este mai mult decat o greseala - e chiar o prostie!

Ps - ma bucur ca liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut intelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastra!! Felicitari pt aceasta decizie de bun simt!", a spus Victor Ponta.

[citeste si]

Excluderea a fost decisă de conducerea ALDE după ce Sorin Cîmpeanu a ales se alăture noului partid fondat de Daniel Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel