Sorin Chiriță, city-manager al Bucureștiului

Sorin Chiriță, administratorul special al RADET, a fost singurul candidat, dintre cei patru înscriși, declarat admis, în urma probei scrise pentru funcția de administrator public al Municipiului București.

Conform unui anunț publicat pe site-ul PMB, rezultatele au fost următoarele: Sorin Chiriță (74,50), Bogdan Alexandru Suditu (31,83), Marian Pavel Popoacă (14,76), Constantin Drăgan (6,66).

Contestațiile se pot depune în termen de cel mult 24 de ore de la afișare (26 mai, ora 13,00). Interviul va avea loc pe 31 mai, ora 11,00.

Primăria Municipiului București (PMB) a anunțat pe 3 mai organizarea concursului pentru ocuparea postului contractual de administrator public. Proba scrisă a avut loc pe 25 mai. Din bibliografia pentru concurs au făcut parte Constituția României și 38 de legi, ordonanțe, ordonanțe de urgență, hotărâri de guvern sau hotărâri ale Consiliului General al Municipiului București, printre care și Legea 215/2001 a administrației publice locale, Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică sau Codul muncii.

Consilierii generali ai Capitalei au fost de acord, pe 28 februarie, cu înființarea funcției de administrator public la nivelul municipiului București, în cadrul aparatului de specialitate al primarului general, în subordinea directă a edilului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel