Sorin Bontea, pentru prima oară în Grecia: Am o memorie a gustului extraordinară

Sorin Bontea
Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea spune că are „o memorie a gustului extraordinară”. Dacă gustă ceva, îi e imposibil să uite.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure - cooking show.

Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Deși prin prisma meseriei de chef Sorin Bontea a călătorit în multe țări, îndrăgitul jurat de la Antena 1 a mărturisit că este pentru prima dată când a vizitat Grecia, la filmările Chefi fără limite: „Vă spun sincer că nu m-a atras această destinație până acum. Dar am descoperit-o pas cu pas, odată cu misiunile, odată cu concurenții. Și m-a surprins într-un mod foarte plăcut!”. 

Cum era de așteptat, chef Sorin Bontea a descoperit odată cu Chefi fără limite gustul autentic al mâncărurilor locale, dar și secrete din gastronomia elenă: ”Din punct de vedere culinar, ca să descoperi o țară trebuie să îi simți gustul autentic. O poți descoperi de la televizor, din documentare, îi poți afla cultura și istoria, însă până nu ajungi acolo, până nu deguști preparatele locale nu ajungi la esența ei. Cum am ajuns în Grecia am căutat tavernele specifice, iar alături de Florin și Cătălin am degustat tot felul de mâncăruri tradiționale senzaționale!”.

Și cum orice experiență gastronomică locală creează asocieri unice de gusturi, chef Sorin dezvăluie și care este procesul prin care reține toate felurile de mâncare degustate de-a lungul timpului: ”Am o memorie a gustului extraordinară. Dacă gust ceva, îmi este imposibil să uit. Tocmai din acest motiv îmi este și simplu să compar preparate, pentru că țin minte foarte bine gusturile. Mă contectează la un loc anume, la o amintire”. 

Care sunt preparatele tradiționale grecești ce l-au impresionat cel mai mult pe chef Sorin Bontea, telespectatorii vor putea afla la Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel