Sorin Apostu va mai fi cercetat şi într-un alt dosar de corupţie

apostu
apostu

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, va fi cercetat şi într-un alt dosar pentru alte fapte de corupţie, informează Apostu a fost audiat joi de DNA Cluj, fiind întrebat şi de cardurile de combustibil pe care le-ar fi primit de la Rosal, susţin aceste surse.

Conform surselor judiciare citate, din dosarul lui Apostu se vor disjunge alte dosare privind alte fapte de corupţie. Printre acestea, unul vizează relaţia cu firma Carrefour, dar şi cu alte firme care au relaţii contractuale cu cabinetul de avocatură al soţiei primarului, printre care Dedeman, OMV Petrom şi Baumax.

Sursele judiciare au afirmat că, potrivit unei declaraţii a unei persoane din conducerea Carrefour, dată în faţa procurorilor DNA, Sorin Apostu ar fi cerut, pentru facilitarea obţinerii unor acte emise de către Primăria Cluj-Napoca, mai multe sume de bani de la reprezentanţii Carrefour. În plus, Apostu ar fi încasat, în ultimii ani, prin firma de avocatură a cărei angajată este soţia sa, alte sume de la mai multe companii care au afaceri în Cluj-Napoca şi care au avut nevoie de diverse acte de la primărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel