Sorana Cîrstea, victorie nescontată la Roland Garros

Perechea româno-spaniolă Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo s-a calificat, miercuri, în runda a doua a probei feminine de dublu la Roland Garros.

Sorana Cîrstea şi Sara Sorribes Tormo au obţinut o victorie nescontată la Roland Garros, calificându-se, miercuri, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, după 1-6, 6-3, 6-4 cu cuplul Jelena Ostapenko (Letonia)/Elena Vesnina (Rusia). 

Cîrstea şi Sorribes Tormo au obţinut o victorie nescontată, într-o oră şi 48 de minute, în faţa favoritelor numărul zece. 

După un set cedat fără drept de apel, Cîrstea şi partenera sa au condus cu 3-0 în actul secund, au fost egalate, 3-3, dar au reuşit să îşi adjudece setul cu 6-3. În decisiv, cuplul româno-iberic a condus cu 5-0, Ostapenko şi Vesnina s-au apropiat ameninţător la 5-4, dar Cîrstea şi Sorribes Tormo au reuşit să încheie conturile, deşi au strâns nu mai puţin de zece duble greşeli. 

Sorana Cîrstea şi Sara Sorribes Tormo şi-au asigurat un cec de 22.000 euro şi 130 de puncte WTA la dublu. Următoarele adversare vor fi Svetlana Kuzneţova (Rusia) şi Lucie Safarova (Cehia), care au trecut de perechea Belinda Bencic (Elveţia)/Marjeta Vondrousova (Cehia) cu 6-2, 6-4. 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel