Sorana Cîrstea, ”meci dificil” cu liderul mondial, la Doha

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Sorana Cîrstea se va confrunta, astăzi, cu liderul mondial, în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Doha.

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 26 WTA) s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Doha (Qatar, WTA 1.000, cu premii de peste 3 milioane de dolari), după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens, scor 6-3,6-2, iar următoarea adversară este chiar liderul mondial, Iga Swiatek.

Partida împotriva celei mai bune jucătoare din lume, care va avea loc astăzi, este a treia întâlnire directă dntre cele două jucătoare, ambele fiind câștigate de poloneza de 22 de ani, 5-7, 6-3, 6-3 (în ”optimi” la Australian Open 2022) și 6-2, 6-3 (în ”sferturile” Indian Wells 2023).

”O știu destul de bine pe Iga. M-am antrenat destul de mult cu ea în ultima vreme. Probabil și ea mă știe foarte bine. Un meci dificil.

Este numărul 1, înseamnă că face ceva bine. Mereu am încredere în șansele mele. Mereu intru să câștig. Nu va fi un meci ușor, pentru că greșește puțin”, a declarat Sorana Cîrstea, la Așii Tenisului, scrie digisport.ro.

Obiectivul Soranei Cîrstea pentru 2024

Sportiva a cărui cel mai bun loc în clasamentul WTA a fost locul 21, în august 2013, a mărturisit și care este obiectivul pe care și l-a fixat pentru acest an.

”Normal că îmi doresc să intru în Top 20, mai ales că sunt aproape. Simt că am jocul necesar. Am bătut destul de multe jucătoare din Top 10, Top 20. Am nevoie de un pic mai multă consistență”, a mai transmis Sorana Cîrstea, care este cea mai bună jucătoare din România, în acest moment.

Sorana Cîrstea a anunțat recent că s-a stabilit în Dubai. ”Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai. Stau la o oră de Abu-Dhabi și am ales să stau acasă săptămâna asta.

Înseamnă mult pentru mine să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele.

E minunat. N-am șansa să fac asta de multe ori, așa că o să profit de situație în această săptămână”, a spus Cîrstea, la Abu-Dhabi, după victoria cu Caroline Garcia, din primul tur al turneului de la Abu-Dhabi, de săptămâna trecută, la care s-a oprit în sferturile de finală, pierdute în fața rusoaicei Daria Kasatkina.

Citește și: Nadia Comăneci și-a făcut un nou tatuaj, spre deliciul fanilor - Foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel