Urmărește emisiunea live


Sorana Cîrstea, în semifinale la Roma

Sorana Cirstea
Sorana Cirstea

Perechea formată din Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko s-a calificat în semifinalele probei de dublu a turneului de tenis de la Roma.

Sorana Cîrstea, în semifinalele probei de dublul la turneul de la Roma. Perechea formată din românca Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostapenko s-a calificat, vineri seara, în semifinalele probei de dublu la turneul de tenis de la Roma (WTA), după 6-2, 7-5 cu cuplul Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franţa), favoritele numărul trei. 

Cîrstea şi Ostapenko s-au impus într-o oră şi 18 minute, letona jucând vineri şi la simplu, unde a cedat în sferturi după trei ore şi 10 minute în faţa rusoaicei Maria Şarapova. 

Meciul a fost unul destul de echilibrat, 61-59 la puncte pentru învingătoare, dar în primul set perechea româno-letonă a reuşit să câştige nu mai puţin de patru ghemuri la punct decisiv. La fel s-a întâmplat şi în setul secund, iar acest lucru a înclinat balanţa definitiv în favoarea perechii Cîrstea/Ostapenko, care a salvat 14 din cele 15 mingi de break. 

Cîrstea şi partenera sa şi-au asigurat un cec de 36.293 euro şi 350 de puncte WTA, urmând să joace în penultimul act cu cuplul Ashleigh Barty (Australia)/Demis Schuurs (Olanda), cap de serie numărul opt, victorios cu 3-6, 6-3, 10-5 în faţa perechii Daria Gavrilova (Australia)

Vezi şi: Maria Şarapova, rezultat turneu Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel