Sorana Cîrstea, avertizată: ”NU va participa la Jocurile Olimpice”

Președintele Federației Române de Tenis a vorbit despre situația Soranei Cîrstea. George Cosac a precizat că dacă sportiva nu va reveni asupra deciziei de a se retrage din echipa de Fed Cup va pierde Jocurile Olimpice.

"Sigur, echipa este formată din două jucătoare la simplu şi două jucătoare la dublu. Sorana este o pierdere importantă pentru echipa naţională, o jucătoare care de multe ori a adus puncte importante echipei. Probabil că se focusează mai mult pe cariera personală. Nu ştiu ce va face mai departe.

Noi am prezentat-o ca şi componentă a lotului olimpic. Din păcate, regulamentul Federaţiei Internaţionale spune foarte clar că dacă ea nu va participa în ultimii doi ani ai ciclului olimpic măcar o dată la o competiţie de Fed Cup nu va putea participa la Jocurile Olimpice. Poate va reveni asupra deciziei şi cred că dacă ea va începe să performeze în proba de simplu şi va avea un clasament pe care şi-l doreşte, cu siguranţă îşi va face timp şi pentru Fed Cup. Avem căpitan-nejucător, avem antrenor la echipa de Cupa Federaţiei şi ei ştiu mai bine situaţia. Sunt şi un pic mai apropiaţi. Vom sta de vorbă cu ea când revine în ţară", a precizat Cosanc, pentru Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel