Sora lui Patrick Ekeng scoate la lumină o discuție-cheie avută înainte de meci

Monique Chantal, sora mai mare a lui Patrick Ekeng, decedat vineri seara pe teren, a declarat pentru BBC Sport că fotbalistul se simțea foarte obosit înaintea meciului cu FC Viitorul și i-a spus celui mai bun prieten că nu poate evolua.

I-a spus celui mai bun prieten că nu poate juca. Se simțea foarte obosit înainte de meci. Patrick era un om foarte generos, un gentleman. Este extrem de dureros că în urma lui rămâne o familie... este un coșmar, a afirmat Chantal.

Mama fotbalistului dinamovist, Celine Chemi, a declarat că îi este extrem de greu să vorbească despre incidentul de la București.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre fiul meu în acest moment, dar cred în Dumnezeu și mă supun voinței lui. Dacă acesta este fotbalul și viața unui jucător profesionist, atunci e nevoie să reflectăm asupra acestui lucru, a spus mama lui Ekeng pentru BBC Sport.

[citeste si]

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel