Sora lui Dan Barna, AUDIATĂ. Liderul USR: Sunt verificat de mai multe instituții

Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres

Dan Barna a dezvăluit că sora sa a fost chemată la audieri, dar și că-i este verificată activitatea anterioară de mai multe instituții. 

Dan Barna a afirmat că n-a existat niciun dosar la DNA care să-l vizeze pe el sau compania din care făcea parte. Conform acestuia, dosarul din 2014 la care se făcea referire nu avea legătură cu el, acesta fiind și motivul pentru care nu a știut. ”Nici n-a fost un dosar la DNA, nici nu este” a spus liderul USR, într-un interviu pentru Europa FM. 

Cu privire la DLAF, care s-a autosesizat în urma anchetei Rise Project, Dan Barna a spus că ”o perioadă nu s-a mai întâmplat nimic, sunt verificări în curs și știu asta pentru că săptămâna trecută, sora mea și fostele angajate de la croitoria respectivă unde a lucrat sora mea au fost chemate pentru audieri. S-au pus întrebările oarecum firești: dacă au lucrat acolo, dacă au primit toate salariile, dacă au croit, ce au croit. Mai multe instituții verifică activitatea mea anterioară în această perioadă. Sunt verificări în curs. Am încredere că se va ajunge la un final în perioada următoare. Sper să nu se repete secvența din campaniile anterioare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel