Urmărește emisiunea live


Șora, despre lovirea lui Gelu Voican Voiculescu. Mirel Palada, REACȚIE: Să înțeleg că nu s-ar supăra dacă ar primi și el o cârjă în cap?

Mirel Palada
Mirel Palada

Mirel Palada a transmis un mesaj după ce Miha Șora s-a pronunțat despre incidentul petrecut cu Gelu Voican Voiculescu în Piața Universității.

'Mihai Șora se bucură cu mare bucurie că Gelu Voican Voiculescu a primit o cîrjă în cap, de i-a dat sîngele. Bucuria lui e sinceră și ideologică. Fasciștii dintotdeauna au preamărit violența. Să înțeleg că nu s-ar supăra dacă ar primi și el o cîrjă în cap? Tot pentru dreptate. Tot anticomunistă. Să-i aducă aminte cum a servit-o pe Ana Pauker cu pricepere și loialitate. Hai cu empatia față de fasciștii comuniști. Hai, că e necesară.' a scris Mirel Palada, pe pagina sa de Facebook.

Ce a scris Mihai Șora

"Când Justiția e șchioapă, cum să nu apară câte-o cârjă care caută s-o țină dreaptă? Un om cu sânge pe mâini a primit o cârjă-n cap: cârja celor 30 de ani de așteptare exasperată", a scris duminică Mihai Șora.

Amintim faptul că Gelu Voican Voiculescu a venit sâmbătă, în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989. Gelu Voican Voiculescu a decis să depună plângere după ce a fost agresat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel