SONDAJE înainte de parlamentare. Ciolacu, decizie

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a comentat în direct sondajele care sunt lansate odată cu începerea campaniei pentru alegerile parlamentare din decembrie.

„La fel ca și dumneavoastră, am văzut multe sondaje. Am văzut și sondaje în care Partidul Social Democrat câștiga alegerile europarlamentare, 36-38%. Am avut cel mai mic scor din istoria PSD. Am văzut sondaje de opinie, la fel văd și sondaje de opinie acum...”, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu, la B1 TV.

„Momentan, noi am luat o hotărâre să nu facem sondaje de opinie. Adevărat, facem focus grupuri să vedem până la urmă ce-și doresc românii și care este agenda. Urmărim televizorul, la fel ca și dumneavoastră, să vedem: de câte ori iese președintele României să țină apărarea PNL și să înjure PSD, înseamnă că PNL iarăși scade în sondaje. Este cel mai barometru pentru noi, la partid, să știm cum evoluează sondajele din România și percepțiile românilor”, a adăugat Ciolacu.

Să nu ne antepronunțăm

„Să așteptăm votul, noi ne pregătim programul de guvernare, îl vom explica românilor în această lună de campanie electorală. Dacă câștigăm alegerile, și eu din ce în ce cred că PSD va fi pe primul loc, și vom respecta Constituția, în acel moment, PSD, în funcție de scorurile electorale din Parlament și cine o să intre în Parlament, o să prezentăm acest program de guvernare și vedem dacă vom creiona o majoritate. Bun, e un lucru democratic, clar, nu trebuie să ne antepronunțăm, suntem în plină campanie electorală și normal că toată lumea își capitalizează și încearcă să obțină votanții lor”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Când vine vorba despre crearea unei majorități cu USR-PLUS, Ciolacu a spus: „Vom vedea la momentul respectiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel