EXCLUSIV  Sondaj USR înainte de ALEGERI 2016. Clotilde Armand, reacție

Clotilde Armand, invitată la DCNews Live, vorbește despre sondajul făcut de USR cu privire la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vicepreședintele USR mărturisește că deși sondajul a fost făcut în mod corect, aceasta nu se încrede în el.

Eu, când am fost la alegerile locale, am crescut cu 22% în două zile. Eu am avut 8% vineri, înainte de alegeri și eram la aproape 38% duminică. Nu pun foarte multă bază pe sondaje. Ce pot să vă spun este că sondajul făcut de USR a fost făcut în mod corect. A dat un entuziasm pentru USR. A arătat că suntem un partid la care oamenii se gândesc, pe care îl cunosc oamenii și a arătat alegătorilor că dacă ei au gândirea aceasta de a vota un timp, ei votează cu USR. Suntem un partid foarte serios. Eu nu prea cred în aceste sondaje, mă bazez mai mult pe intuiția mea. În fiecare zi sunt pe stradă, ieri eram la Timișoara, astăzi mă duc la Suceava., a declarat Clotilde Armand la DCNews Live.

Clotilde Armand a oferit și un prognostic al rezultatului USR pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Oamenii cunosc USR și sigur vom avea între 10-20 % la alegerile parlamentare., a adăugat vicepreședintele USR pentru DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel