Sondaj SOCIOPOL: Cutremur la Cotroceni

La capitolul încredere, Klaus Ionanis ocupă locul patru după Călin Popescu Tăriceanu, Neculai Onțanu și Victor Ponta. Datele au fost furnizate de un sondaj de ultimă oră al SOCIOPOL prezentat la România TV.

Pe locul întâi la capitolul încredere stă Călin Popescu Tăriceanu cu 35%, pe locul doi Victor Ponta cu 33%, pe locul trei se află Neculai Onțanu cu 31%, iar pe locul patru Klaus Iohannis cu 25%. 

Doar 20% dintre repondenţi consideră că procesul lui Onţanu este unul politic, iar acesta e nevinovat, în timp ce 36% din oameni consideră că acuzaţiile de corupţie la adresa lui Neculai Onţanu sunt adevărate.

(w670)

(w670)

Puşi să răspundă la întrebarea dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri câţi dintre ei ar fi interesaţi de aceste alegeri, locuitorii sectorului 2 s-au arătat în proporţie de 66% neinteresaţi de aceste alegeri. Cu toate acestea, 50% din locuitorii cu drept de vot ar merge la urne să-şi exprime opţiunile.

Privitor la candidaturile pentru funcţia de primar al sectorului 2, Dumitru Pelican (PER) conduce în topul preferinţelor alegătorilor, cu 27%, urmat de candidatul PSD, Mihai Toader (23%), şi Dan Cristian Popescu, de la PNL, cu 19%.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 - 13 aprilie, pe un eșantion de 705 persoane, având o marjă de eroare de +/- 3,6%.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel