Sondaj real al PNL. Cezar Preda: Dar ce, Crin Antonescu apare?

Crin Antonescu e un liberal adevărat, decizia dacă revine sau nu în conducerea PNL îi aparţine, dar s-a pronunţat pe acest subiect, a declarat deputatul Cezar Preda.

N-am vorbit cu Crin de luni bune, nu am auzit să se discute, nici nu cred. Dar ce, Crin Antonescu apare în sondaje? Dacă e vorba de sondaje, pot să vă spun fără echivoc: sondajul PNL, cel real, fără ce apare pe toate site-urile aşa, se termină în 27 septembrie, atunci vor fi prezentate valorile. Alaltăieri abia au intrat în teren, nu sunt nici măcar preliminare. În ceea ce priveşte dorinţa unor colegi ca domnul Antonescu să facă parte iarăşi din conducerea PNL, asta a fost publică, domnia sa a răspuns de vreo două-trei ori. Pentru mine este important ca toţi liberalii să fie împreună, a spus Cezar Preda, întrebat dacă subiectul Crin Antonescu este de actualitate în PNL.

El a adăugat că decizia de a se reîntoarce sau nu în conducerea PNL îi aparţine lui Crin Antonescu şi a subliniat că acesta s-a pronunţat deja public pe acest subiect.

Crin Antonescu e un liberal adevărat, dacă vrea vine alături de noi, dacă nu, aşa cum a spus, renunţă, asta e decizia proprie. Eu îl cunosc de foarte mult timp, e un om respectabil, un om care a făcut cât a putut de bine PNL, un om respectat. În rest nu pot să vă spun despre viitorul lui politic, ce are domnia sa de gând şi cum e perceput de unii colegi. Se exprimă fiecare cum doreşte, a precizat Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel