Sondaj NAȚIONAL: Cine conduce, de fapt, România

Adrian Ursu a pus o întrebare-cheie duminică seară la Secvențial.

Jurnalistul și-a întrebat invitații: "Cine conduce România?" având următoarele variante de răspuns: 1. guvernul tehnocrat și Klaus Iohannis; 2. capitalul străin; 3. structurile de forță 4. mafia transpartinică ; 5. reprezentanții francmasoneriei; 6. George Soros; 7. alte structuri.

(w670)

Invitații au spus ce variantă aleg.

[citeste si]

Florin Jianu: "Eu cred că ne conducem singuri. Pe de altă parte cred că unele dintre răspunsuri date de dumneavoastră ne cam încurcă (3 și 4). Capitalul străin se așează cumva în opoziție față de capitalul autohton".

Marian Munteanu: "Când vorbim de conducera unei țări, ne gândim la existența unor strategii și la existența unor forțe organizate capabile să le aplice. De 26 ani, în România, despre viziune nu poate fi vorba, despre un plan coerent nu poate fi vorba pentru că la noi măsurile se schimbă din 3 în 3 luni. În același timp avem o societate în care forțe masiv structurate nu cred că pot fi identificte. Există interese și grupuri din toate aceste categorii amintire de dumneavoastră. Din acest tablou cu răspunsuri lipsește poporul român. Poporul român nu prea a participat cu instituții sau cu zone proprii la acest proces de conducere".

Ilie Șerbănescu: "O țară nu poate fi condusă decât de proprietarul ei. E ceva logic. România nu mai este proprietarul României. Țara este condusă de capitalul străin. Acest guvern tehnocrat este administratorul legitim al capitalului străin care este proprietar. Simplu ca 'bună ziua'".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel