EXCLUSIV  SONDAJ-fulger pe DCNews. Gușă: De ce se mai joacă Iohannis? Cîțu oricum nu va mai fi!

Cozmin Gușă a vorbit despre criza politică actuală din România, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

"Vă informez că pe sondajul de pe DC NEWS, cel mai puțin popular apare Guvernul minoritar susținut de PSD, 5, aproape 6%. Foarte puțin popular e PNL - USR - UDMR, 6,6%. Guvern PNL - PSD- 16% și alegeri anticipate: cititorii zic 72%.

Deci există o așteptare din partea oamenilor, gândesc înspre acest lucru.

Vă întreb, care ar fi explicația că șterge pe jos și cu Cioloș. și cu Ciucă... de ce nu face direct soluția? Cîțu oricum nu va mai fi! PSD nu-l va vota pe Cîțu, pentru că l-a dat jos ca persoană. Oricât de mare ar fi criza, PSD nu-l votează pe Cîțu, chiar și într-un Guvern PSD - PNL. Niciodată!

De ce se mai joacă Iohannis, în afară de a-i umili pe cei apropiați, în cazul lui Cioloș de francezi, în cazul lui Ciucă de americani, în mod evident. Asta e singura explicație!", a spus Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Deferiți Mass-Media".

"Eu nu aș zice că PSD nu ar vota un Guvern cu premier Cîțu. E extrem de fluidă situația și cinstit vorbind, nici nu ai o soluție solidă. De ce? Prin absurd, se împacă PNL cu USR. PNL - USR - UDMR, că la un moment dat USR îl acceptase pe Florin Cîțu premier, înainte să fie numit Ciucă, dar spuneau că vor negocia foarte dur. Bun! Îl acceptă! Se face Guvern, se trec ei în Parlament că au majoritate, deși nu cred că mai au fără cei 10 parlamentari luați de Ludovic Orban...", a completat analistul politic Bogdan Chirieac.

Acestea sunt rezultatele sondajului DC NEWS, după 20 de minute de vot. Votul este încă în desfășurare!

3. Foto: DC N... (sondaj-fulger-pe-dcnews--gusa-de-ce-se-mai-joaca-iohannis-citu-oricum-nu-va-mai-fi_23969000.jpg)

Vezi mai multe în video:

Cine intră în noul Guvern? Bogdan Chirieac: Acum avem o singură șansă. Nu există nicio speranță

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în această dimineață la România TV unde a vorbit despre propunerile de miniștri de pe lista lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat. Întrebat cum este văzut Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății și dacă va opri criza sanitară, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Criza se va stinge de la sine în câteva luni de zile și oricum, față de domnul Vlăduț Vasilică Voiculescu, și pe undeva chiar doamna Ioana Mihăilă, domnul Nelu Tătaru este o lumină, să știți. Așa stau lucrurile. Acum avem o singură șansă. Serviciile de urgență, ATI-ul, să salveze ce pot. (...) E un Guvern bicolor, ca să spun așa, PNL - UDMR, practic un Guvern minoritar și nu există nicio speranță, cel puțin în declarațiile făcute de PSD și USR, pentru ca Guvernul acesta să treacă. Deci pur și simplu sunt puși acolo oameni, nume, se împart portofoliile, dar practic Guvernul înțeleg că va veni în Parlament și va pica. În acest moment, se va deschide, pentru prima dată în 31 de ani, posibilitatea alegerilor anticipate, pe care eu nu cred că președintele Iohannis le va convoca. Din cauza asta, Guvernul acesta trebuie privit mai degrabă ca un exercițiu”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel