SONDAJ după un scenariu lansat de Victor Ponta: Întâmplare, slăbiciune sau strategie?

Fostul premier Victor Ponta atrage atenția că urmează anul 2018, când sărbătorim o sută de ani de la Unire, iar Transilvania este tot mai legată de Budapesta și Viena, în condițiile în care România se duce la fund din întâmplare, slăbiciune sau din cauza unor strategii "mai mari decât noi". 

"In doar 3 ani Turcia a mai construit un pod gigant peste Bosfor, la Istanbul, legand Europa de Asia / cu razboi la granita, atentate teroriste si tentativa de lovitura de stat!

De 12 ani noi nu reusim sa legam printr-o autostrada Transilvania de restul Romaniei / nici Pitesti-Sibiu, nici Comarnic-Brasov si nici Iasi - Targu Mures!!!

A incercat Adrian Nastase in 2004 - a venit Basescu in 2005 si a oprit tot dupa ce strigase isteric ca Prim Ministrul Frantei "a venit sa isi ia tainul" si ca Autostrada Transilvania ( semnata cu americanii de la "Bechtel") este "o mare hotie! Proiectele au cazut si Nastase a fost bagat putin la inchisoare!

Tariceanu si Boc au vrut sa faca dar nu au reusit sa semneze nimic!

[citeste si]

Eu am terminat negocierile cu Vinci-Strabag (cele mai mari Companii de autostrazi din Europa) gata de semnare dar s-au opus Basescu si PNL strigand ca de obicei ca este "o mare hotie"! Iar in 2015 un puternic reprezentant al Sistemului i-a spus direct Ministrului Transporturilor ca "cine semneaza vreo asemenea autostrada va ajunge in puscarie"!

Dacian Ciolos si Guvernul Tehnocrat stau de aproape 1 an fara sa miste o hartie din Master Planul de Transport si fara sa semneze macar 1 contract de 1 km!!! Asa ca pot sa stea linistiti, nu patesc nimic .

Vine 2018 - 100 de ani de la Unire/ si Transilvania este tot mai legata de Viena si Budapesta si tot mai departata de Bucuresti si Iasi! Credeti ca asta e doar o intamplare, o slabiciune a noastra, chiar nimeni nu poate sa faca in 12 ani ce au terminat turcii in 3? Sau e o Strategie mai mare decat noi - si Basescu si altii doar isi joaca rolul de "sabotori" pe care l-au primit in aceasta Strategie?

Eu am opinia mea despre asta- dvs?", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Prin urmare vă invităm să votați în sondajul dcnews.ro care este părerea dumneavoastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel