Sondaj Avangarde, ruptură Mihai Tudose- Liviu Dragnea. Bogdan Chirieac, scenariu: Rolul Opoziției

Rezultatele ultimului sondaj Avangarde cutremură scena politică. În spațiul public, se vorbește chiar despre o ruptură între premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

”Chiar nu cred că este o ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Este plecat de la sondajul profesorului Pieleanu. Foarte interesant, altminteri. PSD-ul ar trebui să stea să-l studieze ca să vadă ce se întâmplă, pentru că există miniștri cu încredere 9%. În acel moment, ai o problemă cu miniștrii respectivi, pentru că nici nu performează.” a precizat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Rezultatul sondajului Avangarde arată că încrederea în Guvernul Mihai Tudose a scăzut de la 40% la 27%. Încrederea în mulți miniștri este redusă, undeva la 9-12%. În ceea ce privește topul încrederii, primul este Teodor Meleșcanu, urmat la Lia Olguța Vasilescu. Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a afirmat că este ”nenorocire” și că a mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat: ”E o nebunie, este un sondaj! Nu-ți convine, mai fă zece. Mai sunt case de sondare a opiniei publice, comandă acolo și fă o medie.” Acesta a adăugat: ”Eu cred că în acest moment Opoziția încearcă să introducă o rangă între Tudose și Dragnea pe această chestiune, ceea ce ar fi o mișcare inteligentă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel