Sondaj AVANGARDE: Cine are prima șansă la Primăria Generală a Capitalei

Gabriela Firea a declarat că, potrivit unui sondaj de opinie realizat în perioada sărbătorilor de iarnă, ea ar avea prima şansă la Primăria Generală a Capitalei, un alt nume prezent în cercetarea sociologică fiind cel al lui Traian Băsescu, aflat 'pe un loc important, bun, nu chiar fruntaş'.

'Câţiva colegi din PSD au făcut această propunere care mă vizează pe mine (n.r.- aceea de a candida la Primăria Capitalei) care, vă spun sincer, m-a luat prin surprindere, nu mă aşteptam la acest lucru. Eu sunt doar de trei ani şi ceva în politică, nu am ambiţii atât de mari în sensul să ard etapele şi să vreau ca într-un timp foarte scurt să ajung foarte departe. Ideea acestor colegi s-a conturat în forma unui sondaj de opinie care a fost realizat în perioada sărbătorilor de iarnă, acest sondaj a fost citit de domnul preşedinte Dragnea ieri, este un sondaj realizat de Marius Pieleanu de la Avangarde.

În acest sondaj, stau bine. Dacă ne-am lua după acest sondaj şi nu avem motive să îl contestăm, conform acestui sondaj aş avea prima şansă la Primăria Generală a Capitalei din toţi candidaţii politici posibili de la toate partidele, şi nume grele', a spus Firea, într-o emisiune la postul B1 TV, întrebată dacă va candida la Primăria Bucureştiului.

Ea a adăugat că faptul că este pe primul loc în acest sondaj nu este suficient pentru a deveni automat candidat pentru că încă nu s-a decis dacă intră în cursă, iar partidul din care face parte trebuie să facă o analiză în această privinţă.

Gabriela Firea a mai spus că printre numele cuprinse în sondaj se află şi cel al lui Traian Băsescu, iar acesta 'stă pe un loc important, bun, nu chiar fruntaş'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel