EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. Unde s-a greșit cu gestionarea pandemiei de am ajuns ca-n Wuhan. Hideg: Astea-s motivele!

Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, a comentat rezultatele sondajului care arată neîncrederea românilor în autorități. 

Conform rezultatelor sondajului exclusiv DC News, marca Argument, 58% sunt total nemulțumiți de modul în care se luptă cu pandemia, iar 42% sunt mulțumiți. 

Sociologul Mădălina Hideg, explicații 

Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare Argument, a explicat acest rezultat.

„Cred că avem nevoie și de mai multe date ca să putem explica clar o opinie. Dar totuși, cred că nemulțumirea vine pe fondul unei nemulțumiri generale față de tot ceea ce înseamnă politică, Guvern, ș.a.m.d. Cred că vine și din cauza faptului că instituțiile publice, încă de la începutul pandemiei, nu au avut o comunicare în cel mai fericit mod posibil. De fiecare dată, datele au fost prezentate trunchiat, pe jumătate, oamenii și-au pierdut încrederea și atunci inclusiv acest lucru poate să influențeze faptul că acum nu sunt mulțumiți de modul în care autoritățile gestionează criza”, a declarat Mădălina Hideg. 

Sociologul a precizat că „o altă cauză poate fi că, imediat ce a început relaxarea măsurilor, numărul cazurilor a explodat. Acum suntem aproape la același numărul de cazuri cât a avut Wuhan în februarie-martie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel