EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. CIFRE cu efect BOMBĂ pentru 6 decembrie. Mocioalcă: Ieșiți la vot! VIDEO

AGERPRES.
AGERPRES.

Conform sondajului ARGUMENT, institut al DCMedia Group, prezența la vot la alegerile parlamentare va fi mică.  

 

Sondajul ARGUMENT, institut al DCMedia Group, arată că 20% dintre români sigur nu merg la vot, 10% spun că probabil nu merg. 40% sigur vor merge la vot, iar 30% spun că probabil vor merge. Comparativ cu luna august, procentul celor care spun că vor merge la vot a scăzut cu 10%.

Ion Mocioalcă, politicianul care deschide lista PSD pentru Senat de la Caraș-Severin, a vorbit despre acest subiect spunând că-i cheamă pe români la vot. Pericolul pe care-l reprezintă perpetuarea PNL la guvernare este mult mai mare pentru următorii patru ani decât pericolul generat de Covid-19 pentru următoarele luni, a spus politicianul.

”Toți ar trebui să ne dorim o prezență mare la vot pentru că astfel te și legitimezi în fața oamenilor. În aceste vremuri, cifrele nu mint și ar trebui să fim foarte îngrijorați cu toții de o prezență mică la vot, mai ales că noi, pe stânga, avem un electorat care ar trebui protejat. Este mai mare pericolul dacă acest electorat stă în casă decât dacă iese la vot.

Dacă-și iau măsurile de protecție, pot ieși la vot. Cu o prezență mică la vot, ne trezim cu anomalii apoi în Parlamentul României. Și mai apoi la guvernare... Imaginați-vă să vină partide fără structuri în teritoriu să conducă România în urnătorii patru ani. Nu au demonstrat nimic până acum, nu au făcut nimic.

Văd un pericol în acest lucru. De aceea, spun cu fermitate că e foarte important ca fiecare cetățean să conștientizeze pericolul care-l așteaptă. Coronavirusul poate trece în șase luni, dar cu PNL la guvernare și cu alte partide fără structuri în teritoriu și fără reprezentativitate reală, am putea să pătimim mult mai mult în următorii patru ani decât cu coronavirusul în următoarele luni”, a zis Ion Mocioalcă la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel