Somație trimisă greșit către spitale. Ciuhodaru: Greșeli impardonabile. Malpraxis pentru autorități

Tudor Ciuhodaru s-a arătat indignat de greșeala autorităților de a transmite o adresă eronată către spitalele din țară, dar și față de eficiența campaniei de vaccinare. 

Medicul Tudor Ciuhodaru a intervenit în direct la România TV unde a reacționat după ce în spitale a ajuns o informare de la Ministerul Sănătății prin care se anunța sfârșitul campaniei de vaccinare a cadrelor medicale. Ulterior, ministerul a venit cu o rectificare prin care preciza că astăzi se încheie perioada în care medicii se pot programa pentru vaccinare. 

”Ne vaccinăm precum testăm, adică puțin și prost. Încrederea oamenilor nu are cum să crească atâta timp cât vedem aceste bâlbâieli impardonabile la nivel guvernamental. Să știți că există malpraxis în meseria pe care o practic de 25 de ani. Ar trebui să existe și malpraxis pentru autorități pentru că această strategie eșuată face ca și această metodă să cadă în derizoriu și să nu mai fie nici urmă de încredere față de ceea ce se va întâmpla de acum înainte. Aceste bâlbe nu au cum să crească încrederea. La cât de greu vin vaccinurile ne-ar trebui un an și patru luni pentru imunizare, ori în acest timp ne vom imuniza natural”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru. 

Autoritățile intenționează ca din data de 15 ianuarie să înceapă cea de-a doua etapă de vaccinare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel