Soluție de la vârful PSD pentru pace cu PNL în campania electorală

corina_cretu
corina_cretu

Primul candidat de pe lista PSD pentru europarlamentare, Corina Crețu, are propria soluție pentru ca PNL și PSD să nu se atace reciproc în timpul campaniei electorale premergătoare scrutinului pentru Parlamentul European.

Eurodeputatul consideră că pentru alegerile europarlamentare din luna mai este important ca PSD și PNL să aibă un acord de neagresiune.

"Nu cred că se mai poate schimba situația. Ar fi o situație atipică să candidăm împreună. Practic facem parte din familii politice diferite. Sigur că important este să mergem împreună în aceste alegeri, să avem un acord de neagresiune și să ne dăm seama că dușmanul nostru comun în aceste alegeri este PDL-ul, vor fi cei de la Mișcarea Populară, adică cei care vor fi și au fost susținuți de domnul Traian Băsescu", a spus vineri Corina Crețu, citată de Agerpres.

Ea și-a exprimat speranța ca PSD și PNL să își desfășoare campania electorală fără să se atace reciproc.

"Speranța noastră este să mergem împreună pentru un proiect european și nu unii împotriva altora. Ne putem face foarte bine campanie promovându-ne proiectele și viziunile noastre despre ceea ce înseamnă Europa, despre ceea ce se întâmplă în țară, fără să ne atacăm. Aceasta este chiar speranța mea sinceră, că nu avem de ce să ne atacăm. Noi și în Parlamentul European colaborăm cu cei de la PNL și ne-am situat de foarte multe ori pe poziții comune, deci nu văd... sigur, poate la nivel local, în unele județe, dar speranța noastră este să nu existe asemenea tensiuni între noi, pentru că nu ne folosesc. Adică avem de câștigat mergând împreună", a continuat eurodeputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel