Solomon, relaxat: Echipa mea nu intră în bălăcăreală politică

solomon
solomon

Candidatul UNPR la Primăria Craiovei, Antonie Solomon, este extrem de relaxat în această campanie electorală, deoarece echipa sa dă dovadă de o conduită ireproșabilă în comunicarea cu electoratul, neimplicându-se în toată această bălăcăreală politică.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa sa de campanie, spre deosebire de alții, nu intră în bălăcăreală politică, întrucât progresiștii consideră că numai printr-o altfel de atitudine, craiovenii nu vor fi atrași spre ”partidele politice, ci spre lideri, cei care au rezolvat multe din problemele lor”.

„Acum, că ne apropiem de data de 10 iunie, vreau să spun că suntem extrem de relaxaţi, avem o conduita ireproşabilă. Cei care merg să comunice cu cetăţenii îşi văd de treaba lor, promovează ideile UNPR şi nu intră în bălăcăreală politică, aşa cum o fac alţii, care sunt specialişti la a înjura pe sticlă. Eu nu am fost discret, dar oricum nu am fost aşa de agresiv cum sunt alţii zi de zi. Am considerat că trebuie să avem o altfel de atitudine faţă de cetăţeni în aceste momente când toată lumea promite şi minte într-un stil unic în această Craiova după aproape 20 de ani de democraţie. Nu vreau să spun ce am făcut şi ce voi face, nici să discut despre adversarii politici, ci vreau să transmit că, indiferent de rezultatul alegerilor, Craiova trebuie să câştige, iar cetăţenii nu mai trebuie să meargă spre partidele politice, ci trebuie să meargă spre lideri, cei care au rezolvat multe din problemele lor”, a spus Antonie Solomon, citează NewsIn.

De altfel, Gabriel Oprea, prezent vineri la un miting din cartierul Craioviţa Nouă, unde au participat 20.000 de craioveni, și-a exprimat convingerea că actualul primar al Craiovei va fi reales pentru încă un mandat: "Sunt convins că va fi ales, fiindcă reprezintă un brand atât pentru Craiova, cât şi pentru judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai buni primari din România", a președintele UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel