Solomon refuză reintroducerea eliminării pensiilor speciale pe ordinea de zi a Comisiei pentru Muncă

Președintele Comisiei pentru Muncă, Adrian Solomon, a refuzat propunerea unui deputat USR de a reintroduce pe ordinea de zi legea pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru un raport suplimentar.  

„Am o propunere de modificare. (...) E vorba tocmai de punctul doi de pe ordinea de zi a plenului de la ora 14, să dăm un scurt raport suplimentar prin care să eliminăm unele probleme care au fost semnalate în spațiul public și care pun inclusiv probleme de constituționalitate", a solicitat Seidler, deputat USR, marți, în debutul ședinței comisiei pentru Muncă de la Camera Deputaților.

Adrian Solomon s-a opus propunerii aduse de USR.

„E o glumă? Eu aș lua-o în serios. O să supun la vot lucruri normale, glume de-ale USR-ului, nu. Nu ai prevederi regulamentare ca să mă obligi pe mine să fac asta", i-a răspuns deputatului USR, președintele comisiei pentru Muncă, Adrian Solomon.

Deputatul USR a insistat asupra faptului că propunerea adusă de acesta este "cât se poate de regulamentară", însă președintele comisiei pentru Muncă a Camerei Deputaților a refuzat să introducă pe ordinea de zi a comisiei propunerea, pe motive de nelegalitate a propunerii, notează Mediafax.

Camera Deputaților se reunește, marți, în sesiune extraordinară pentru a dezbate și vota în plen proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel