Sociolog: "Antonescu a căzut în capcana lui Ponta". Ce spune Orban

orban
orban

Sociologul Vasile Dâncu este de părere că nu va exista nicio comisie pentru anchetarea modului în care a fost retrocedat pământul cumpărat de Ioana Băsescu. El consideră că totul a fost un test pus la cale de Victor Ponta și Crin Antonescu a căzut în capcană. Liberalul Ludovic Orban îl contrazice și, în același timp, se arată contrariat de formare unei comisii la nivelul Parlamentului pentru o retrocedare. 

"De fapt, a fost un anunț, o capcană pentru liberali, o capcană pentru Crin Antonescu, care a tot piruetat în ultima vreme, întorcându-se cu fața către Traian Băsescu, au tot fost, așa, lucruri fine care au fost transmise și atunci cred că Ponta a vrut să facă o încercare, să-l verifice pe Crin Antonescu, și a picat în capcană, a picat testul", a spus Vasile Dâncu la Digi24. El a precizat că este o ipoteză personală.

"Ponta și Zgonea au dezinformat opinia publică"

Deputatul liberal Ludovic Orban a explicat că nu au căzut într-o capcană, ci au fost deranjați de o dezinformare- "Atât domnul Ponta, cât și domnul Zgonea au dezinformat opinia publică: PNL nu a fost înștiințat cu privire la înființarea acestei comisii. E un element care ține, cum se spune, de relații și de comunicare, între PNL și PSD, după care e și o chestiune că nu poți să dai anunțuri în numele PNL. Dacă vrea, să dea în numele Guvernului Victor Ponta sau în numele PSD, că e președinte PSD".

"De ce să mai înființezi o comisie de anchetă? Ca să verifici ce? O retrocedare?"

Orban a adăugat că acum lumea, în loc să vorbească despre afacere, vorbește despre neînțelegerile Ponta-Antonescu. Liberalul a adăugat: "De ce să mai înființezi o comisie de anchetă? Ca să verifici ce? O retrocedare? Păi atunci ar trebui să facem o comisie de anchetă pentru fiecare retrocedare din România, au fost zeci și sute de mii de retrocedări. Să facem o comisie de anchetă pentru o retrocedare din România și eventuale ulterioare vânzări pe traseu? Nu mi se pare corect, nu e obiectul Parlamentului, foarte serios".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel