Social-liberalii, scrisoare către Iohannis: Nu amplificați criza politică!

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) îi solicită președintelui Klaus Iohannis să acționeze cu responsabilitate și celeritate, în consultările cu partidele politice și în desemnarea următorului premier.

Contextul economic, medical și social din România reclamă nevoia acută a unui guvern stabil, format din oameni care pot gestiona crizele cu care ne confruntăm. Astfel, ținând cont de guvernarea anterioară, desemnarea din nou a lui Florin Cîțu pentru funcția de premier nu ar face decât să amplifice criza politică.

 „Văzând situația dramatică prin care trece România în aceste zile, din punct de vedere medical și din punct de vedere economic, considerăm că România are nevoie cât mai grabnic de un guvern format din oameni capabili să guverneze. Îi cerem domnului președinte Klaus Iohannis, dincolo de orice interes politic și dincolo de orice dorință de supremație a funcției sau a unui partid, să nu îl mai propună pe domnul Florin Cîțu, pentru că se va duce țara într-un colaps din care nu vom mai putea ieși niciodată. Numirea ca premier a domnului Cîțu nu ar face decât să adâncească și mai mult această criză și, cu siguranță iremediabilă. România are nevoie cât mai rapid de un guvern stabil și competent”, transmit liderii PPU (social-liberal).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel