Social-democrații se mobilizează în sprijinul lui Nicolescu

victor ponta, psd
victor ponta, psd

Conducerea PSD precizează, într-un mesaj adresat organizaţiei Argeş şi semnat de preşedintele formaţiunii, Victor Ponta, că partidul va mobiliza toate resursele de care dispune pentru a-l sprijini pe preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, şi pentru a a se opune "umilinţelor" din partea PDL.

"Conducerea Partidului Social Democrat transmite un mesaj de solidaritate cu membrii organizaţiei PSD Argeş, într-unul din cele mai dificile momente din ultimii ani", se arată în apel.

Liderul social-democrat scrie că PSD este alături de Nicolescu şi îl va sprijini pe acesta în a depăşi situaţia în care se află, informează Mediafax

Ponta apreciază, în mesajul său, că este "regretabil că s-a ajuns atât de departe în România şi că un om de onoare şi cu o reputaţie ireproşabilă poate fi în acest mod umilit şi lovit de către instrumentele politice ale PDL".

Preşedintele social-democraţilor consideră că organizaţia PSD Argeş este, în prezent, ţinta unei campanii cu o miză politică evidentă, respectiv aceea de a prelua conducerea Consiliului Judeţean.

"În faţa acestei ofensive, va trebui să rămânem uniţi, să avem încredere unii în alţii şi să rezistăm. Aveţi alături de dumneavoastră întreaga familie a membrilor PSD din toată ţara, şi vă asigur că veţi simţi această solidaritate în acţiunile pe care PSD le va efectua în perioada următoare", explică Ponta.

El mai spune că Partidul Social Democrat va mobiliza toate resursele de care dispune pentru a se opune acestor "umilinţe" şi pentru a-l sprijini pe Constantin Nicolescu. "Nu vom abandona planul pe care îl avem de a realiza opoziţia unită, de a lupta pentru a schimba actuala putere şi de a readuce normalitatea, economia socială şi statul de drept. Vă transmitem tuturor apelul de a rezista şi de a avea încredere - va veni foarte curând vremea când vinovaţii pentru aceste abuzuri şi presiuni vor plăti", se mai arată în mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel