Social-democrat, EXCLUS din partid pentru că "a încălcat grav disciplina"

Un social-democrat a fost exclus din partid.

Biroului Municipal al PSD Timişoara a decis, luni, excluderea viceprimarului Traian Stoia din partid, considerând că "a încălcat grav disciplina de partid" după ce a dat votul decisiv pentru aprobarea bugetului oraşului pe anul 2016, hotărârea urmând să fie supusă atenţiei BPJ.

Președintele interimar al PSD Timișoara, Florin Bîrsășteanu a anunțat, luni, că propunerea, votată în unanimitate, a fost trimisă spre validare.

'Unul din consilerii noştri cu calitatea de viceprimar, domnul Traian Stoia, a votat împotriva hotărâii luate de partid, astfel încât s-a situat în afara partidului, încălcând grav disciplina de partid. (...) Am convocat Biroul Municipal, am avut un singur punct pe ordinea de zi și anume discutarea în birou a situației create prin indisciplina de parid apaută în acest caz. Membrii Consiului Local și membrii Biroului și-au spus punctul de vedere și au propus excluderea lui Traian Stoia din calitatea de membru de partid. Vom trimite această propunere spre validare către Biroul Județean, singurul abiliat, conform statutului, să valideze propunerea', a anunțat Bîrsășteanu, scrie Banatulazi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel