Urmărește emisiunea live


Société Générale European Business Services devine membru al Asociaţiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, anunţă un nou membru, Société Générale European Business Services, centrul regional de servicii al multinaţionalei de origine franceză Société Générale. ABSL reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi cercetare şi dezvoltare (R&D).

“ABSL România îşi propune să contribuie semnificativ la extinderea industriei serviciilor pentru afaceri şi dezvoltarea acesteia într-un sector cheie din economia românească, iar dialogul şi colaborarea sunt esenţiale. De aceea, ne dorim să atragem permanent noi companii din domeniul serviciilor pentru afaceri care să adere la obiectivele noastre. În calitate de furnizor de servicii pentru Société Générale Group în peste 20 de ţări cu precădere europene, Société Générale EBS vine cu o expertiză valoroasă pe piaţa din România şi investeşte constant în dezvoltarea operaţiunilor sale şi, în ansamblu, a întregii industrii”, a declarat Alexander Weigl, Preşedinte al ABSL România.

Asociația sprijină dezvoltarea pe termen lung şi creşterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri şi, în acelaşi timp, îşi propune să mărească nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring.

“Motivaţi de succesul nostru de până acum pe piaţa din România şi de planurile ambiţioase de viitor, ne propunem să devenim centrul regional de excelenţă pentru Grupul Société Générale. Colaborarea constantă în industrie, alături de iniţiative care să conducă la creşterea vizibilităţii sectorului serviciilor pentru afaceri ne vor susţine în atingerea acestui obiectiv. Din poziţia de membru ABSL, ne dorim să contribuim la consolidarea interacţiunii cu autorităţile pentru a dezvolta cadrul legislativ şi reglementări dedicate industriei, a obţine beneficii fiscale şi a crea programe de dezvoltare, spre a oferi valoare adăugată clienţilor noştri şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Philippe Garcet, CEO al Société Générale European Business Services.

Citește și: Alexander Weigl, președinte ABSL: România, o șansă excelentă pentru afaceri

ABSL doreşte să intensifice interacţiunea şi colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoştinţe, experienţă şi bune practici. ABSL sprijină antreprenoriatul, evaluează oportunităţile legislative de îmbunătăţire a mediului economic şi ajută la adaptarea cerinţelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educaţional din România. Asociaţia colaborează cu autorităţile locale şi centrale şi cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investiţiile reciproce şi de a întări implicarea în comunităţile locale.

ABSL reuneşte 25 dintre cele mai mari organizaţii de profil regionale şi internaţionale din sectorul de servicii de afaceri. Companiile membre ABSL sunt Genpact, GRS, HP, Luxoft, Microsoft, Office Depot, PricewaterhouseCoopers, Stefanini, TELUS International, Wipro, WNS, Accenture, APT, Connections Consult, Process Solutions, Société Générale European Business Services, UCMS Group, iar partenerii strategici ai asociaţiei sunt ACCA, Fine Law, I.Future, Jones Lang LaSalle, KPMG, McCann PR, Mikomax - Corporate Office Solutions şi Skanska.

Despre ABSL România

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România este cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul de servicii pentru afaceri din România şi care reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi Cercetare şi Dezvoltare (R&D). ABSL România are ca scop dezvoltarea şi transformarea industriei serviciilor pentru afaceri şi transformarea acesteia într-o parte integrantă a creşterii economice din România prin intermediul colaborării cu industria şi prin implicarea autorităţilor şi grupurilor interesate.

Scopul ABSL România este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung şi creşterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri şi, în acelaşi timp, de a mări nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring. ABSL doreşte să intensifice interacţiunea şi colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoştinţe, experienţă şi bune practici. ABSL sprijină antreprenoriatul, evaluează oportunităţile legislative de îmbunătăţire a mediului economic şi ajută la adaptarea cerinţelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educaţional din România. Asociaţia colaborează cu autorităţile locale şi centrale şi cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investiţiile reciproce şi de a întări implicarea în comunităţile locale.

Despre Société Générale European Business Services

Société Générale European Business Services este centrul regional de servicii pentru afaceri parte a Grupului Société Générale. Situat în Bucureşti, centrul furnizează servicii cu valoare adăugată în diferite domenii de activitate precum financiar, achiziţii, resurse umane sau IT pentru entităţi ale grupului din toată lumea. Société Générale European Business Services a fost înfiinţată în 2011 şi numără peste 450 de angajaţi.

Motivaţi de ambiţii puternice pentru optimizarea şi managementul proceselor de business în domeniul financiar-bancar, compania îşi propune să devină centrul regional de excelenţă pentru Grupul Société Générale şi să îşi consolideze poziţia de furnizor de servicii pentru afaceri pe diferite segmente de business din cadrul grupului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel