Şoc la FCSB: Prima demitere a sezonului. Becali taie în carne vie

Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB are infirmeria plină şi în acest început de sezon, iar finanţatorul Gigi Becali a decis să îl demită pe preparatorul fizic Marian Lupu. Hotărârea vine după ce atacantul Ioan Hora s-a adăugat şi el pe lista accidentaţilor, în urma unei întinderi suferite duminică dimineaţă.

Potrivit DigiSport, Becali îl vede pe Lupu drept principal vinovat pentru numeroasele accidentări de la echipă şi a decis să încheie colaborarea începută în ianuarie 2017.

Lupu a sosit la FCSB în urma unei recomandări venite de la Thomas Neubert, fostul preparator fizic al echipei lui Becali. Într-un interviu acordat ProSport, în martie 2017, neamţul îşi punea toată încrederea în Marian Lupu: “Ştiu însă cum lucrează Marian Lupu, el a fost recomandarea mea din momentul plecării. I-am zis lui Reghe să îl sune pentru că e bun! Dar l-au luat pe tipul celălalt în vară. De ce jucătorii arată acum obosiţi, de ce nu au viteză, putere? Nu pot să spun de aici, de la Sofia”.

În mandatul lui Lupu la FCSB, clubul a fost zguduit de o serie aproape interminabilă de accidentări musculare. În toamna lui 2017 şi toamna lui 2018, FCSB a pierdut pe termen mediu sau lung o serie lungă de fotbalişti. În prezent, FCSB nu se poate baza pe Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Marko Momcilovic, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Ioan Hora şi Harlem Gnohere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel