Șoc în lumea fotbalului: Cristi Borcea este pe moarte, intoxicat cu mercur

cristi borcea
cristi borcea

Acţionarul de la Dinamo a declarat că doreşte să se retragă din fotbal şi din viaţa publică deoarece, în urma unor analize s-a constatat că are foarte mult mercur în sânge, care i-ar putea fi fatal.

„Am fost săptămâna trecută la un doctor în România, pentru analize. Analizezele au scos la iveală faptul că am mult mercur în organism. Cantitatea de mercur din sânge este de 5,6 ori mai mare decât normalul“, a declarat Cristi Borcea, în exclusivitate, pentru STL.RO

„Mi-au zis doctorii că dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut. Sunt un om mort! De asta, vreau să mă retrag. Am copii de crescut! Vreau să mă retrag, și din fotbal, și din viața socială. Nu îmi mai trebuie nimic! Vrea să fiu alături de copiii mei şi de soţia mea, cât mai pot…“, a conchis Cristi Borcea.

În ceea ce privește modalitatea în care mercurul a ajuns în sângele dinamovistului, acesta refuză să creadă că cineva vrea să îl vadă mort.

„Îmi place să cred că nu am fost otraviți de cineva. Adică, sper să nu fie vorba de asta. Practic, sunt la un pas de moarte și aș vrea, dacă… Doamne ferește, mi se întâmplă ceva… măcar să mor împăcat, că nu am dușmani, că nu există oameni care să îmi dorească răul atât de tare încât să mă otrăvească. Cred că este totuși de la niște medicamente pe care le-am luat. Așa mi-au spus și doctorii“, a mai spus Cristi Borcea.

Mihaela Borcea va scăpa cu bine

A fost la o vindecătoare celebră din Serbia. Face tratament și cred că se va face bine. La Mihaela, mercurul este în regresie. La mine, înaintează și cred că este prea târziu“, mai zis Cristi Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel