Soarta Ciprului se află în mâinile româncei Delia Velculescu

delia
delia

Românca Delia Velculescu este șeful misiunii FMI la Nicosia. Ea ocupă în prezent funcţia de economist-senior în cadrul departamentului pentru Europa al FMI şi conduce negocierile din partea Fondului în criza din Cipru, încercând să salveze statul insular din colapsul financiar

În mijlocul discuţiilor tensionate de la Nicosia, pentru salvarea Ciprului de la colapsul financiar,  se află o româncă. Delia Velculescu este şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional la Nicosia şi a participat la încă o întâlnire cu Nicos Anastasiades, preşedintele Ciprului, în ultimele ore.

Este cea mai dură dintre membrii delegaţiei, spun jurnaliştii, şi reprezintă curentul ultra neo-liberal din FMI, fără a arăta vreo simpatie pentru invocata solidaritate europeană.

Delia Velculescu ocupă în prezent funcţia de economist-senior în cadrul departamentului pentru Europa al FMI. Velculescu este unul dintre cei mai vechi oameni din FMI, lucrează acolo de cel puţin 10 ani. Este una dintre persoanele  foarte bine văzută din punct de vedere profesional şi a publicat numeroase analize şi studii, potrivit adevarul.ro.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel