Soarele și Mercur, în Gemeni. Astrolog DCNews: Toți vor avea de câștigat

Rodica Mitu / 22 mai 2019 / 08:04 Salveaza PDF Comentarii

Soarele și Mercur au intrat în Gemeni.

„Atât Soarele, cât și Mercur au intrat în Gemeni. Aparent, avem de-a face cu o situație obișnuită. Dar, de fapt poate fi vorba de nevoia fiecăruia dintre noi de schimbare. Pentru unii, mumă, pentru alții ciumă.

De ce?

 

Pentru că schimbarea poate deveni o corvoadă pentru mulți dintre noi. Cei cu multă energie de pământ și apă în harta natală vor respinge din start această conjuncție a Soarelui cu Mercur. Dar nu vor avea ce face. Cei cu energie de foc în harta natală vor crede că, în final, rugile le-au fost ascultate. Obiectiv, toți vor avea de câștigat din energia Gemenilor.

Și gândiți-vă că vin alegerile. Cei care au stat acasă gândindu-se că votul lor nu va schimba nimic, vor avea acum un imbold serios să creadă că s-au înșelat în trecut. Iar cei care au votat de obicei se vor bucura că vor avea ocazia să o facă din nou. Toate că toate, dar gândiți-va că este nevoie de altceva. Deși conjuncția de astăzi a semănat a Mercur retrograd pentru mulți dintre voi, ea a avut ca obiectiv renunțarea la metehne. Oare ce este o meteahnă pentru un român?”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29