Soția lui Dacian Cioloș, dezvăluiri din viața de familie

De 8 Martie, soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș Villemin, a acordat un interviu despre viața ei.

"În ‛95 am venit, inițial am vrut să mă duc departe în lume și mi-am dat seama că diferențele culturale nu ajutau la această apropiere sufletească cu oamenii și de-asta am ales să vin în Europa de Est și România a venit cam firesc. Din toate poveștile, România mă atrăgea. În ‛96 am rămas 6 luni pentru o lucrare de diplomă și atunci m-am îndrăgostit de oamenii de aici", a declarat, pentru Europa FM, soția premierului Dacian Cioloș.

Întrebată dacă și-a luat cetățenie română, aceasta a zis: "Nu încă, eu mă simt româncă în suflet, nu mi-am luat pentru că nu-mi plac hârtiile, birocrația. Acum încerc să-mi mai întocmesc dosarul, dar dacă o făceam acum 5 ani o aveam sigur. Acum, nu mai știu dacă respect criteriile și trebuie să văd asta. La început, aveam o viză turistică pentru 3 luni și am ieșit, la un moment dat, cu mașina până la graniță și m-am întors".

[citeste si]

Valerie Cioloș a spus că plănuiește să rămână în România și după încetarea mandatului soțului său: "Da, acesta ar fi planul, aș vrea să stau aici pentru că eu mă simt de aici. Eu aș vrea să rămân aici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel