Soția lui Cioloș a făcut spectacol pe scenă. Ce a spus despre Guvern VIDEO

Valerie Cioloş-Villemin, soția premierului Cioloș, a urcat pe scenă la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Alba Iulia, Centrul de Resurse – Academia Doamnelor și Asociația Micul Prinț pentru comunitate.

'Mă bucur să văd că aici nu aşteptaţi Guvernul să vă rezolvaţi toate problemele, că aţi înţeles că fiecare avem putere în mâna noastră, (...) şi putem face. Prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul faţă de minciună, când alegem să fim corecţi, avem o putere enormă. Şi asta o să fie schimbarea, nu altceva. Aşa că vă mulţumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l daţi şi speranţa că se poate face ceva oriunde suntem', a afirmat soţia premierului Cioloş, scrie Ziarul Unirea.

Invitată de onoare la Gala Micului Prinţ, un eveniment în care au fost premiaţi oameni de afaceri care s-au implicat activ în viaţa comunităţii, iar copii de la grădiniţe din Alba Iulia au prezentat spectacolul 'Copilăria la porţile cetăţii', Valerie Cioloş-Villemin a urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor pentru a susţine un recital artistic.

[citeste si]

'Aţi făcut nişte momente artistice absolut minunate. Vă rog să mă susţineţi, că şi eu am emoţii. Felicitări pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionată că îmi uşuraţi foarte mult munca. Ştiţi, a fi soţia unui domn cu funcţie nu este ceva care să ştii de la naştere, înveţi pe parcurs şi e efectiv mult, mult de învăţat', le-a spus copiilor şi organizatorilor Valerie Cioloş-Villemin .

Aceasta a cântat Ave Maria şi alte câteva melodii, pe care le-a dedicat femeilor şi mamelor, şi a dansat alături de câţiva copii care au ţinut să urce pe scenă. Valerie Cioloş-Villemin nu este la prima sa experienţă de acest gen la Alba Iulia, ea susţinând un recital şi în urmă cu două luni, tot pe aceeaşi scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel