Soția lui Adrian Mutu, Consuelo, în braţele altui bărbat

Relația dintre Adrian Mutu și Consuelo se pare că ar fi ajuns la un punct în care se vorbește de o despărțire. Aflată în Republica Dominicană, Consuelo pare să se bucure de prezența altui bărbat, scrie enational.ro.

Adrian Mutu a dezmințit toate zvonurile privind un eventual divorț de Consuelo. "Sunt minciuni și bazaconii. Jurnaliștii respectivi încearcă să mă divorțeze din 2008 și tot nu au reușit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are niște probleme. Sunt singurele mele declarații pe seama acestui subiect, nu mai insistați! Dacă divorțam, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sunt genul care să mă ascund. Consuelo este și va fi iubirea vieții mele"!, declara recent Mutu pentru Fanatik.

Citește și: Cum arăta soția lui Mutu, Consuelo, la 20 de ani

În schimb, Consuelo a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare foarte apropiată  de un alt bărbat, unde a și pus o dedicație pe rețeaua de socializare care sună cam așa: "La mulți ani! Îți urez toate cele bune! Îl iubesc pe acest băiat", scrie sursa menționată.

Fotografia a fost făcută la aniversarea soției lui Mutu, Consuelo, unde atmosfera a fost întreținută de Issa Gadala, un celebru cântăreţ dominican, și unul dintre cei mai doriți burlaci din Republica Dominicană. Adrian Mutu nu a fost prezent la aniversarea soției sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel