SMURD, intervenție în cazul bărbatului decedat la Alexandria

Dana Lascu / 20 aug 2018 / 14:36 Salveaza PDF Comentarii

Departamentul pentru Situații de Urgență a făcut, pe pagina sa de Facebook, precizări referitoare la pacientul Gâzea Ilie, decedat în cursul nopții de 19 către 20 august 2018, la Spitalul din Alexandria.

Departamentul pentru Situații de Urgență a făcut, pe pagina sa de Facebook, următoarea precizare referitoare la pacientul Gâzea Ilie, decedat în cursul nopții de 19 către 20 august 2018 la Spitalul din Alexandria:

„În urma informațiilor conținute în documentele de la intervenția echipajelor medicale de urgență și prim ajutor calificat din Piața Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanțele SMURD aflate la fața locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului).

Pacientul a declarat echipajelor de urgență că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic, pacientul era conștient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126), și oxigenare în limite normale (97%).

În urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzându-l sub semnătură", se arată în poziția oficială dată de Departamentul pentru Situații de Urgență.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23