SMURD, aniversare. ARAFAT: "Nu ne oprim aici"

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a declarat că dezvoltarea serviciului SMURD Bucureşti "nu se va opri aici".

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a afirmat luni, cu prilejul împlinirii a zece ani de SMURD la Bucureşti, că dezvoltarea acestui serviciu nu se va opri, urmând să crească în cursul acestui an şi al anului viitor numărul echipajelor de prim ajutor şi de terapie intensivă mobilă.

Arafat a afirmat că dispecerizarea pentru Bucureşti şi Ilfov va fi mutată în noul centru integrat de comandă, care este aşteptată în cursul lunii iunie. Potrivit secretarului de stat, cei zece ani SMURD la Bucureşti au însemnat peste 550.000 intervenţii efectuate în serviciul populaţiei din Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

Câştigarea încrederii populaţiei în acest serviciu

"În 15 Mai 2015 s-a înfiinţat SMURD Bucureşti în cadrul ISU Bucureşti şi în colaborare cu UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Dăruirea celor care au participat la înfiinţarea SMURD Bucureşti, devenind ulterior SMURD Bucureşti-Ilfov, a făcut posibilă evoluţia remarcabilă şi câştigarea încrederii populaţiei în acest serviciu şi în cei care îl deservesc. Totuşi, 10 ani de evoluţie este puţin când vorbim despre viaţa unei instituţii.

Putem spune că SMURD Bucureşti este încă la începutul drumului şi totuşi acest serviciu, prin oamenii săi, a demonstrat de mai multe ori cât de importantă este activitatea pe care o desfăşoară în folosul comunităţii. La mulţi ani SMURD Bucureşti şi la mulţi ani colegilor pompieri, medici, asistenţi, piloţi şi voluntari care fac parte din marea familie SMURD!", a afirmat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel