Smiley și blonda lui preferată își dau și haina de pe ei! Gest incredibil

Smiley și Sore au lansat zilele trecute melodia „Jumătate”, iar pentru a o promova, își dau, la propriu, hainele de pe ei! Artiștii s-au gândit la fanii care ar face orice să aibă un obiect de la artistul preferat, așa că Smiley și Sore pun la bătaie câte o geacă personalizată într-un concurs la care oricine poate câștiga.

„Stai o clipă, nu mișca, nu clipi, nu vorbi deloc”, își începe Smiley anunțul de pe pagina oficială de socializare. Alături de Sore, artistul promovează cea mai nouă piesă a lor printr-un „concurs cool”. Oricare dintre fani poate ajunge în posesia hainelor scriind doar câteva rânduri pe internet. Vedetele vor să pună imaginația admiratorilor la încercare și să se inspire pentru următoarele lor melodii.

Premiile vor ajunge la cei mai inspirați fani

Smiley a dat și instrucțiuni clare pentru concursul în care fanii lui și ai lui Sore pot ajunge în posesia a două geci pe care scrie „plăceri”, respectiv „păcate”. „Gecile pe care eu și Sore le purtăm pot ajunge la tine dacă intri pe YouTube și lași un comentariu la clipul „Jumătate” cu jumătăți funny care merg bine împreună, alături de #jumătate. Cel mai tare comment va fi câștigător. Hai și!”, a anunțat cântărețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel