Smart Start USA în România. Ilan Laufer, la Buzău. Discuții cu Neagu și Romașcanu

Scutaru Cristina / 15 mai 2019 / 19:06 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer la Buzău
Descriere foto: Ilan Laufer la Buzău

Al doilea turneu Smart Start USA în România continuă astăzi, la Buzău.

Antreprenorii locali au aflat, într-un dialog direct și deschis avantajele oferite de programul Smart Start USA și oportunitățile concrete de dezvoltare a afacerilor oferite de piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate, până acum, de Smart Start USA la Miami și New York.

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA a oferit participanților prezenți la Consilul Județean Buzău detalii despre program și înscrierea pe platforma Smart Start USA.

La conferința de astăzi, au participat, Petre Emanoil NEAGU, Președintele Consiliului Județean Buzău, Lucian Romașcanu, senator PSD și Ionel Gagu, Peședintele Camerei de Comerț și Agricultură Buzău, precum și reprezentanți ai partenerilor de implementare.

Singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite

 

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26