Smart Start USA. Ilan laufer: Constanța, model de urmat în Europa

Ilan Laufer: Ignorăm total cele mai importante valori ale democrației americane
Ilan Laufer: Ignorăm total cele mai importante valori ale democrației americane

Ilan Laufer susține că anul 2020, va fi important pentru Constanța, în ceea ce privește exploatarea parteneriatului economic cu Statele Unite ale Americii și îl susține pe primarul Constanței, Decebal Făgădău.

"În 2020 Constanța va fi un model de urmat la nivel european în ceea ce privește exploatarea parteneriatului economic cu Statele Unite ale Americii. Smart Start USA / Proiect Strategic Constanta 2020 / Parteneriat SUA. Respect Decebal Făgădău", a scris Ilan Laufer, pe contul persoNAL de Facebook. 

Ce este Smart Start USA

"Smart Start USA este singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele Romaniei și ale Europei, de a intra pe cea mai mare piață a lumii și a beneficia de oportunitățile de dezvoltare ale acesteia"

"În total, până acum, în cadrul misiunilor economice din Statele Unite, au participat aproximativ 150 de companii românești care, prin dialogul direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai comunității de business americane s-au familiarizat atât cu oportunitățile concrete de afaceri, cât și cu particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane. În urma acestor dialoguri, pe subiecte din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară, ideile de extindere pe piața americană au fost puse în practică, transformând planurile de afaceri în business-uri de succes", se arată într-o altă postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel