„Slogan USR-PLUS, blamat de PSD”. Ionel Petre INTERVINE

Ionel Petre
Ionel Petre

Politicianul dâmbovițean Ionel Petre a intervenit după ce social-democrații au blamat un slogan de campanie marca USR-PLUS.

Se simte cineva? "O Românie fără hoție!", un slogan de campanie normal, am putea spune, care, cu siguranță, este agreat de o bună parte dintre români. Ne referim la românii care nu sunt implicați politic”, a început politicianul Ionel Petre o postare de pe Facebook.

În continuare, politicianul Ionel Petre explică faptul că acest slogan, respectiv „O Românie fără hoție”, „aparține USR-Plus, dar este blamat de PSD.”

Ionel Petre scrie, în continuare, că „atât de tare i-a deranjat sloganul pe social-democrați încât au făcut și o sesizare în acest sens, susținând că - dezavantajează toți competitorii electorali-”.

Ionel Petre: Cum ar putea să deranjeze pe cineva?

„Mai exact, sesizarea aparține PSD Dâmbovița... Ups! Se simte cineva? Cum ar putea un slogan prin care se cere ceva absolut normal să dezavantajeze pe cineva?

Se cer politicieni corecți, fără dosare și fără a fi suspecți că au fost parte la diferite furtișaguri, manevre, infracțiuni.Se simte cineva lezat? Căci ne este cam greu să înțelegem această sesizare. Era o vorbă... Cine se scuză se acuză! Ah, și încă una... Gura păcătosului adevăr grăiește!

PS: Nu sunt USR-ist dar dreptatea si adevărul trebuie sa primeze!”, mai precizează politicianul Ionel Petre în postarea de pe Facebook.

În imaginea atașată de Ionel Petre, apare sesizarea PSD Dâmbovița. Politicianul subliniază pasajul: „instigă la ură, xenofobie, „O Românie fără hoție”, mesaje tipărite pe materialele de propagandă electorală care nu sunt prevăzute de Lege. 

În mod concret, această alianță electorală folosește mesaje care dezavantajează toți competitorii electorali, prin afișele „O Românie fără hoție” pe care era inscripționată și sigla acestei alianțe electorale.”.

⁉️Se simte cineva? "O Românie fără hoție!", un slogan de campanie normal, am putea spune, care, cu siguranță, este...

Publicată de Petre Ionel pe Joi, 12 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel