Sloane Stephens - Simona Halep. Declarație controversată a americancei

Simona Halep
Simona Halep

A început războiul declarațiilor înainte de finala feminină de la Roland Garros. Sloane Stephens a dat tonul, încingând spiritele cu o declarație controversată. 

Sloane Stephens spune că Simona Halep nu va avea nici un fel de avantaj în această finală și asta pentru că nu a reușit să câștige nici un turneu de Grand Slam până acum, spre deosebire de ea. 

"Niciun avantaj pentru Halep pentru ca eu am un titlu, iar ea nu are niciunul", a fost declaratia data de Stephens dupa semifinala cu Keys.

Statisticile confruntărilor 

Halep (26 ani) o conduce pe Stephens (25 ani, 10 WTA) cu 5-2 în meciurile directe, având o victorie chiar la Roland Garros, în 2014, în optimi, cu 6-4 6-3, românca jucând ulterior finala cu Maria Şarapova. 

Simona Halep a câştigat ambele dueluri pe zgură, prima victorie fiind consemnată în 2012, în primul tur la Barcelona, cu 6-4, 6-4. Stephens a obţinut apoi două succese la rând, în 2013, în optimi la Hobart, cu 6-4, 6-0, şi la Australian Open, în primul tur, cu 6-1, 6-1. Au urmat patru victorii consecutive ale Simonei, la Roland Garros (2014), la Miami (2015) cu 6-1, 7-5 în sferturi, la Washington, în primul tur, cu 7-6 (3), 6-0, şi la Cincinnati, în semifinale, cu 6-2, 6-1, ambele anul trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel