Sloane Stephens, atac la Halep. Ilie Năstase, mesaj imediat

Ilie Năstase a reacționat imediat după mesajul controversat al lui Sloane Stephens la adresa Simonei Halep, cu puțin timp înainte de confruntarea celor două din finala de la Roland Garros. 

"Simona are propriul ei sistem de a pregăti un meci sau o finală. Eu, când eram în finală, vedeam o domnișoară frumoasă când mă uitam spre propria lojă. Halep se uită în lojă după familie, e important că are mereu familia aproape.Nu înseamnă nimic că Sloane are un titlu de Mare Șlem. E o declarație pripită, posibil să-i fie frică.Am vorbit cu Simona. I-am spus că eu mă enervam când pierdeam. Ea se enervează când câștigă. Când câștigă, trebuie să se enerveze adversarul, nu ea. Oricum, greșește mai puțin și se enervează mai puțin în ultima perioadă", a declarat Ilie Năstase, la Pro X.

Reamtim că Sloane Stephens a spus că ea are deja un Grand Slam câștigat spre deosebire de Simona Halep care nu a câștigat nici un astfel de turneu până acum. Jucătoarea americancă a subliniat că tocmai din acest motiv Simona Halep nu are nici un fel de avantaj în fața ei.

Finala de la Roland Garros 

Simona Halep o va înfrunta pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, mâine de la ora 16:00. Jucătoarea româncă speră să câștige primul turneu de Grand Slam din carieră, după ce anul trecut a pierdut finala în fața jucătoarei letone Jelena Ostapenko. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel