SLĂBEȘTI 6 kilograme cu această DIETĂ. Ce trebuie să mănânci: Nu se renunță la pâine

Această dietă te ajută să slăbești 6 kilograme, într-un mod sănătos și fără să te înfometezi. Iată ce trebuie să mănânci.

Participanţii la studiul desfăşurat pe o perioadă de 4 luni au pierdut peste 6 kilograme, urmând o dietă vegană, pe bază de legume, fructe şi cereale integrale şi nu mai mult de 20-30 mg de grăsimi pe zi. 

„Dietele fade determină multe persoane să se teamă de carbohidraţi, deoarece au ideea greşită că aceştia îngraşă. Dar dacă sunt alese alimente cu carbohidraţi complecşi, precum fructe, legume, fasole, mazăre, cereale integrale, din contră, se constată o accelerare a metabolismului şi, implicit, o scădere în greutate garantată”, spune dr. Hana Kahleova, autorul principal al studiului, potrivit csid.ro.

Ce poți consuma

Exemple de alimente care conţin grăsimi sănătoase: ulei de floarea-soarelui, de măsline, de rapiţă, de arahide, de şofrănel, de susan, de migdale, de boabe de muştar, alune, alune de pădure, nuci, migdale, caju, fistic, nuci de Macadamia şi pecan, seminţe de pin, de in, de chia, de coriandru, de muştar, de ţelină, unt de arahide, măsline, avocado, tofu, humus, fasole, peşte gras (somon).

Exemple de alimente care conţin carbohidraţi sănătoşi: pâine neagră, linte, mazăre, mei, quinoa, conopidă, varză, fasole verde, dovlecei, grepfrut, căpşune, mure, pere, mere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel