Urmărește emisiunea live


Slăbești fără DIETĂ! Pași simpli către greutatea ideală: La ce să renunți

Vreți să slăbiți dar nu vreți să țineți dietă? Nimic mai simplu: vă puteți schimba stilul de viață renunțând la alimente nesănătoase și respectând câțeva reguli simple. 

Spui des ”dar eu nu mănânc”, ”dacă mănânc de două ori pe zi”, ”mănânc foarte puțin”? Aici este, în mod sigur, una dintre cauzele pentru care silueta ta nu este așa cum îți dorești. Trebuie să mănânci de trei ori pe zi: dimineața, la prânz, seara. În plus, ai dreptul la două gustări între mese. La prânz, meniul de la restaurante la preț foarte avantajos nu e și în avantajul tău: nu trebuie să mănânci ciobă, fel principal și desert. La o masă, trebuie să mâncați un singur fel de mâncare, preferabil cu un singur aliment principal și o salată. Ține minte: renunță la garnitură precum cartofi, piure, orez. O salată e suficientă. 

Te uiți la televizor sau vorbești cu prietenii tăi, beți suc și ”ronțăiți”. Iată alte greșeli. Sucul are o cantitate mare de zahăr. Abdomenul are de suferit. Iar pentru cei care spun că sunt ”balonați”, e un test simplu: stați relaxat și puneți-vă degetul pe burtă, apăsând: dacă se afundă, aceea e grăsime, nu balonare! Produsele de ronțăit iar au zahăr și alte ingrediente care nu sunt bune pentru sănătate, plus că creează dependență și ajungeți să mâncați o cantitate impresionantă pentru că ”nu vă puteți opri”. E bine să renunțați la toate formele de suc dacă vreți să slăbiți și la produsele de ronțăit. 

Un alt aliment la care trebuie să renunțați este pâinea. Ei i se adaugă produsele de patiserie. Știm că miros frumos, dar nu sunt deloc prietenul vostru în lupta cu kilogramele în plus. 

Prăjelile vă sunt, de asemenea, dușman. Despre dulciuri nici nu are rost să mai menționăm. 

Pe lângă aceste idei simplu de respectat, trebuie să vă faceți un program: trei mese pe zi, prima masă înainte de 11, ultima cu trei ore înainte de a vă pune la somn, beți apă și mișcați-vă, evitați sedentarismul. Mișcarea nu costă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel