Skanska: Equilibrium, zona Barbu Văcărescu - Floreasca, clădiri de birouri


Skanska demarează construcția primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Prima clădire va avea o suprafață inchiriabilă de 20.800 mp GLA și va fi finalizată în Q2 2019, fiind parte dintr-un complex de două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp GLA.


Având 12 etaje supraterane și 240 de locuri de parcare subterane și supraterane aferente primei faze, Equilibrium aduce un nou concept pe piata spatiilor de birouri din Romania. Așa cum indică şi numele, proiectul își propune să le creeze celor care își vor desfășura activitatea acolo premisele realizării unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități care oferă flexibilitate și aduc valoare adaugată timpului petrecut in complex.

Equilibrium oferă un spațiu de lucru creativ, flexibil și ușor de personalizat, cu acces la aer proaspăt și lumină naturală. Proiectul creează spații care încurajează comunicarea si colaborarea, oferind facilități care permit abordări creative ale activității zilnice și cresc nivelul de productivitate. Zona verde din fața clădirii va fi deschisă atât comunității cât și chiriașilor, mai ales celor care sunt în căutarea acelui „loc special" care îi poate re-energiza pentru a-și atinge potențialul maxim.

Proiectul integrează un mix de spații verzi, de relaxare, cu acoperire wireless si mobilier urban dotat cu prize electrice. De asemenea, complexul Equilibrium va fi certificat LEED Gold si integreaza solutii sustenabile inovatoare, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afisa nivelul consumului de energie, încărcătoare rapide pentru mașini electrice precum și o aplicație dedicată clădirii.

Continuând abordarea centrată pe oameni, fiecare dintre facilități este menită să îmbunătățească experiența de zi cu zi a celor care lucrează sau vizitează clădirea - zona deschisă a proiectului, care devine un hub social după sau în timpul orelor de lucru, dar și restaurantul care va avea program prelungit pentru cei care au un orar flexibil sau vor să îl viziteze în afara orelor de birou.

Per ansamblu, întregul proiect se bazează pe redefinirea noțiunii de „spațiu de lucru" tradițional într-un concept mai flexibil și mai dinamic și care să contribuie și la estetica și funcționalitatea contextului urban la care ia parte.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, avand in vedere ca începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezența în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în partea de nord a orașului și rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari. Fără îndoială design-ul, arhitectura și spațiile din Equilibrium vor aduce plus valoare geografiei întregii zone. Prin acest proiect, care încorporează cele mai noi tehnologii green, obiectivul nostru principal este de a crea un mediu de lucru care să inspire, un loc în care oamenilor să le faca placere să lucreze. Vrem ca viitorii noștri chiriași să își petreacă ziua, într-un spațiu prietenos, cu vizibilitate ridicata și acces facil la rețeaua de transport public. Este ceea ce noi, Skanska, numim un spațiu de muncă pregătit pentru viitor", a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy