Siveco România, selectată în cel mai mare contract IT al Comisiei Europene

Liderul caselor româneşti de software, SIVECO România, anunță că va participa, timp de patru ani, la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene, alături de IBM, Deloitte, Steria. 

SIVECO este singura companie românească selectată pentru a furniza Comisiei Europene servicii IT pe o perioadă de 4 ani în cadrul contractului cadru ESP-DESIS III - cel mai mare contract al Comisiei în domeniul IT, informează site-ul companiei. Bugetul alocat contractului este de aproape 100 milioane  Euro, pentru un volum global de efort estimat la 550 de specialiști implicați din toată Europa - manageri de proiect, arhitecți, dezvoltatori software, specialiști web, consultanți IT etc.

"Este pentru prima oară când o companie românească este aleasă să furnizeze servicii tuturor Direcțiilor Generale din Comisia Europeană. Selecția a fost una extrem de exigentă și trebuie să mulțumesc colegilor noștri care au muncit enorm pentru acest rezultat. Din 2009 participăm constant la licitațiile care au loc la Comisia Europeană și am demonstrat că avem o echipă excepțională care poate îndeplini toate cerințele beneficiarilor noștri. Acest nou contract este cel mai mare și cel mai important de până acum și sperăm să avem ocazia să demonstrăm în continuare expertiza pe care am câștigat-o în peste două decenii de muncă", a declarat Florin Ilia, președinte și director general SIVECO România.

Serviciile vor fi prestate tuturor Directoratelor Generale ale Comisiei Europene și unui număr de agenții ale Comisiei cu sediile principale la Bruxelles, Luxemburg și Ispra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel